Torgny Lilja, PhL

Kommunikation

Sveriges Talare AB

7A at Norrtullsgatan 6 in Stockholm

Sveriges Talare hade lokaler i kontorshotellet 7A vid Odenplan i Stockholm.

Kommunikatör

Under 2017–18 arbetade jag på Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, som hade kontoret på Norrtullsgatan 6 i Stockholm. Arbetsuppgifterna bestod i att ta fram presentationer för webbplatsen, göra inlägg i sociala medier (Facebook, Instagram, Linkedin), redigera bloggar samt skriva nyhetsbrev.

Sveriges Talare sysslar med förmedling av föreläsare och moderatorer till evenemang och företagsevent. Talarna går att boka både genom direktkontakt utan mellanhänder och genom aktiv förmedling från företaget.

Fredrik Sträng är en av många talare som går att boka via webben.

Direktkontakt mellan kund och klient förenklar processen och gör det billigare för kunden att anlita kompetenta föreläsare. Ett stort utbud innebär att det finns talare för många olika tillfällen. När kunden skickar en förfrågan genom för­medlingens webb­plats får denne direkt­kontakt med talaren, men om kunden så önskar hjälper förmedlingen till att hitta rätt person.

Sveriges Talare tillkom 2008, när två familjer med bakgrund inom event och affärs­utveckling skapade en plattform som kunde knyta ihop beställare och talare på webben. År 2015 flyttade företaget från Söderköping till Stockholm.

 

Letter of recommendation

Arbetsuppgifter

Nyhetsbrev
Redigering av blogginlägg
Sociala medier
Presentationstexter
Webbansvarig


Tillsammans med andra har Torgny ansvarat för utveckling och uppdatering av hemsidan. Han har redigerat blogginlägg, skrivit nyhetsbrev, uppdaterat sociala medier och stöttat talarna i arbetet med presentationer. Torgny har alltid genomfört sina arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Han är mycket noggrann, plikttrogen och ställer alltid upp. Han är duktig på att lära sig olika tekniska plattformar.

Vi rekommenderar gärna Torgny till andra arbetsgivare och finns tillgängliga som referens om så skulle önskas.

[Signatur]
Anders Niclazon, VD Sveriges Talare Kompetensförmedling AB

 

Till toppen